0

بررسی لیوزا مگ هدفون کاملاً بیسیم وان مور استایلیش

وان مور استایلیش
بازدید 899

چند سال قبل هدفون های کاملاً بیسیم در بین گجت های گران قیمت به حساب می آمدند و برای خرید هندزفری شیائومی باید چند صد دلار می پرداختید. به مرور شاهد کاهش قابل توجه قیمت این گجت ها بودیم و حالا بازار پر شده از هدفون های کاملاً بیسیم که بعضی از آنها ارزان قیمت هستند و کیفیت پایینی دارند. در این بین، برخی شرکت ها محصولات با کیفیت اما خوش قیمتی را وارد بازار کرده اند که وان مور استایلیش یکی از این محصولات به شمار می رود.

وان مور که بخش عمده ای از سهام آن در اختیار شیائومی است استراتژی خود را «ارائه کیفیت صدای برتر با قیمت مناسب» شرح داده و اشاره می کند که قصد دارد لکسوس بازار جهانی در حوزه صدا باشد. می توان گفت که وان مور استایلیش هم این وعده را محقق می کند ولی خالی از ایراد هم نیست.

پیش از ادامه مطلب بگذارید خیلی کوتاه واژه «کاملاً بیسیم» را توضیح دهم. هدفون های کاملا بیسیم، هدفون هایی هستند که بین آنها و منبع هیچ گونه سیمی وجود ندارد و در عین حال فاقد ارتباط با سیم بین دو گوشی هدفون هستند. در این هدفون ها معمولاً یکی از گوشی ها به عنوان گیرنده اصلی به منبع بلوتوث وصل می شود و گوشی دیگر از طریق ارتباط بیسیم با گوشی اصلی ارتباط برقرار می کند.

وان مور استایلیش

مشخصات فنی استایلیش

از استاندارد بلوتوث 5 و تکنولوژی های aptX و AAC پشتیبانی می کند. aptX یک کُدک صوتی است که از الگوریتم فشرده سازی ویژه ای بهره می برد. این کدک که در حال حاضر حق مالکیت آن در اختیار کوالکام است برای انتقال صدای بلادرنگ بین دستگاه های بیسیم به ویژه انتقال صدا روی بلوتوث استفاده می شود و برای بهره بردن از مزایای آن باید هم دستگاه فرستنده و هم گیرنده از آن پشتیبانی کنند. استاندارد AAC هم انتقال پر سرعت و شفاف برای دستگاه های مبتنی بر iOS را فراهم می کند. باید اشاره کنیم که کمتر هدفونی در رده قیمت زیر 100 دلار یافت می شود که از این دو استاندارد بهره مند باشد. استایلیش به چیپست کوالکام مجهز شده و وان مور وعده اتصال سریع و پایدار را می دهد. مشخصات این هدفون را در ادامه مشاهده می کنید:

  • پشتیبانی از اتصال بلوتوث 5 و آنتن دهی تا 10 متر
  • مجهز به چیپ کوالکام برای برقراری ارتباط پایدار
  • امکان استفاده از هر گوشی به تنهایی یا استفاده همزمان توسط دو نفر
  • درایورهای بلندگوی 7 میلی متری
  • کیس شارژ با باتری 410 میلی آمپر ساعتی و مجهز به درگاه میکرو USB برای شارژ
  • ظرفیت باتری هر گوشی 55 میلی‌آمپر ساعت
  • شارژدهی گوشی ها به تنهایی تا 6.5 ساعت (با ولوم 50 درصد)
  • تا 24 ساعت استفاده با یک بار شارژ (با کیس کاملاً شارژ شده)
  • پشتیبانی از aptX و AAC
  • حذف نویز محیط در زمان مکالمه با استفاده از میکروفن
  • وزن کیس 40.4 گرم و وزن هر گوشی 6.2 گرم
  • ابعاد هر گوشی 23*27*27 میلی‌متر و ابعاد کیس 38*40*68 میلی‌متر

وان مور استایلیش به درایور 7 میلی متری با دیافراگمی از جنس تیتانیوم مجهز شده تا به گفته سازنده بیس قدرتمند و جزئیات صدای دقیق را ارائه دهد. از قابلیت هایی که جای خالی آن در بیشتر هدفون های کاملاً بیسیم (از جمله استایلیش) احساس می شود، مقاومت در برابر نفوذ آب و گرد و غبار است. البته به گفته وان مور این هدفون در مقابل عرق مقاومت می کند.

درب کیس با دکمه ای کوچک باز می شود و به طور فنری به بالا می جهد. وقتی کیس را باز می کنید، دو گوشی لوبیایی شکل با رنگ طلایی براق جلب توجه می کنند. البته اگر با این رنگ مشکل دارید، می توانید رنگ ساده تر مشکی را انتخاب کنید. رنگ های سبز و صورتی وان مور استایلیش هم مشابه طلایی، ظاهر جذابی دارند و و نگاه های کنجکاو دیگران را به خود جذب می کنند. روی هر گوشی یک چراغ LED به چشم می خورد که هر چند ثانیه یک بار به رنگ آبی چشمک می زند و در زمان شارژ هم به رنگ قرمز روشن می شود. در زیر هر گوشی دو پین ظریف تعبیه شده اند که امکان شارژ آنها را فراهم می کنند. گوشی ها به طور آهنربایی در کیس محکم می شوند و برداشتن آنها از داخل کیس ساده است.

وان مور دو بخش سیلیکونی را برای هر گوشی در نظر گرفته تا در هر گوشی محکم قرار بگیرند. یک بخش مربوط به سر سیلیکونی است که مثل دیگر هدفون ها داخل گوش قرار می گیرد و بخش قلاب شکل دیگر، گوشی ها را در قسمت بیرونی گوش محکم و ثابت می کند البته استفاده از بخش بیرونی اختیاری است. بسته به اندازه حفره و لاله گوش خود می توانید از بین 4 سایز توگوشی و 3 سایز سیلیکون قلاب شکل انتخاب کنید. من در اولین بار استفاده از هدفون بارها گزینه های مختلف را امتحان کردم تا به بهترین صدا و جایگیری در گوش دست پیدا کنم. شاید تصور کنید با انتخاب بزرگ‌ترین توگوشی، بهترین صدا را می شنوید و صدای بیرون هم به راحتی ایزوله می شود اما الزاماً این گونه نیست و گاه با توگوشی های کوچکتر صدای بهتری از هدفون به گوش می رسد. در مقایسه با بسیاری از هدفون های توگوشی دیگر، قرار گیری گوشی‌ها عالی است و برای فیت کردن در گوش نیاز به تلاش بیش از حد ندارید.

وان مور استایلیش

در وان مور استایلیش خبری از قابلیت های حذف نویز فعال در زمان گوش دادن به موسیقی نیست؛ البته برای هدفونی با قیمت حدود 100 دلار انتظار چنین قابلیتی هم نمی رود. هدفون کاملاً بیسیم وان مور همچنین فاقد قابلیت پخش صدای محیط از طریق گوشی ها است و صدای محیط هم توسط بخش های سیلیکونی چندان ایزوله نمی شود و به میزان زیادی به گوش می رسد. علاوه بر این اگر ولوم را بالا ببرید اطرافیان هم در شنیدن صدای هدفون با شما شریک می شوند اما معمولاً صدای پخش شده در بیرون، گنگ تر از آن است که تشخیص دهند به چه گوش می کنید.

هر کدام از گوشی های وان مور استایلیش 6.2 گرم وزن دارند، به خوبی در گوش می نشینند و سنگین احساس نمی شوند. در دویدن یا ورزش هم به خوبی در گوش باقی می مانند و نباید نگرانی از بابت افتادنشان داشته باشید؛ البته به شرطی که قسمت های سیلیکونی را به درستی و به تناسب شکل گوش خود انتخاب کنید. با وجود راحتی وان مور استایلیش در گوش اما بخش طلایی هدفون کمی بیش از حد از گوش بیرون می زند و از دید اطرافیان کمی درشت به نظر می رسد.

در مورد کیفیت ساخت وان مور استایلیش باید گفت که با یک هدفون خوش ساخت، زیبا و با کیفیت طرف هستید. طراحی هم زیبا و جذاب است اما برخی رنگ های براق از جمله طلایی ممکن است بیش از حد توجه دیگران را به خود جلب کنند.

تجربه کاربری

وان مور استایلیش از یک کلید روی هر کدام از گوشی ها بهره می برد که با استفاده از آنها می توان کارکردهای هدفون را کنترل کرد. در ابتدا امکان تغییر ولوم صدا از روی گوشی ها ممکن نبود اما وان مور با ارائه یک آپدیت فرم‌ور این قابلیت را برای کاربران iOS فراهم کرده است. با این حال به کاربران اندروید توصیه کرده که تا زمان ارائه یک آپدیت دیگر دست نگه داشته و از به روز رسانی خودداری کنند. ما پس از آزمایش های صدا، به توصیه نمایندگی وان مور، استایلیش را با اپ ویژه «1More Assistant» به روز کردیم و حتی در گوشی های اندرویدی هم به مشکل خاصی بر نخوردیم. با این به روز رسانی می توانید با فشردن کلید گوشی های چپ و راست به ترتیب ولوم را کاهش یا افزایش دهید.

با استفاده از کلید گوشی ها همچنین می توانید به آهنگ های بعدی یا قبلی بروید یا آهنگ را متوقف کنید و مجدداً ادامه دهید. طراحی هدفون به گونه ای است که فشردن کلیدها ساده است و به سرعت مکان آنها را پیدا می کنید. با دو بار فشردن هر یک از کلیدها هم می توانید دستیار صوتی موبایل را اجرا کنید؛ البته قبل از آن باید پخش موسیقی را متوقف کرده باشید.

وقتی قصد جفت کردن هدفون با موبایل را دارید، ابتدا اولین گوشی که از کیس خارج می کنید متصل می شود. به این ترتیب همین گوشی به عنوان اصلی در نظر گرفته می شود و می توانید حتی به تنهایی از آن استفاده کنید.

وان مور استایلیش

یکی از مشکلاتی که در اتصال به دستگاه ها بارها با آن مواجه شدیم مربوط به متصل نشدن خودکار به موبایل و لپتاپ یا برقراری ارتباط با صدای به شدت بی کیفیت و گاه شبیه ربات بود. گاه این مشکل هیچ راه حلی به جز جفت کردن مجدد هدفون ندارد. اما معمولاً کافی است گوشی ها را داخل کیس قرار داده و 5 ثانیه بعد خارج کنید یا از منوی تنظیمات موبایل یا لپتاپ اتصال را برقرار نمایید. مشکل دیگر نحوه تغییر ولوم صدا است. وقتی از روی دستگاه پخش کننده ولوم را به میزان زیادی تغییر می دهید، ابتدا حجم صدای گوشی اصلی تغییر می کند و با تأخیری کمتر از یک ثانیه شاهد تغییر ولوم در گوشی دیگر هستیم.

مشکل تأخیر پخش صدا که در بسیاری از هدفون های کاملاً بیسیم دیگر هم دیده می شود در وان مور استایلیش هم به چشم می خورد. علاوه بر این گاه در زمان متوقف کردن و سپس ادامه دادن ویدیو روی موبایل، بالانس صدا بین دو گوشی برای نزدیک به 2 ثانیه به هم می خورد و مجدد به حالت طبیعی باز می گردد. به این ترتیب می توان گفت که وان مور استایلیش برای تماشای فیلم چندان مناسب نیست و تأخیر کمتر از یک ثانیه ای پخش صدا در مقایسه با منبع، روی اعصابتان می رود. البته مشکل تأخیر صدا روی آیفون 11 کمتر است اما همچنان لذت تماشای ویدیو را از شما می گیرد. به گفته وان مور، بُرد بلوتوث استایلیش در حدود 10 متر است. در آزمایش های ما هم هدفون تا 10 متر به خوبی و بدون قطعی کار کرد و حتی در مقایسه با دیگر تجهیزات بلوتوث متصل به گوشی عملکرد عالی داشت.

در مورد اپلیکیشن 1More Assistant هم باید اضافه کنیم که علاوه بر امکان به روز رسانی فرم‌ور قابلیت هایی از جمله پخش موسیقی به همراه تنظیم اکولایزر را در اختیارتان می گذارد.

در کل باید گفت که وان مور استایلیش از مشکلات اتصالی متعدد رنج می برد. اما مشکل قطعی گه گاه، تکه تکه شدن صدا و یا تأخیر پخش بین دو گوشی که در برخی هدفون های کاملاً بیسیم دیگر دیده می شود، در این مدل وجود ندارد.

در سال های قبل تصور می شد هدفون های بلوتوث کیفیت چندان بالایی ندارند؛ تصوری که چندان هم بی راه نبود. اما با پیشرفت استانداردها به مرور کیفیت بهبود یافت. وان مور استایلیش به خوبی ثابت می کند که روی کیفیت هدفون های بلوتوث هم می توان حساب کرد.

به گفته وان مور، تنظیم صدای هدفون استایلیش توسط لوکا بیگناردی، آهنگساز و مهندس حوزه صدا انجام شده تا از دقت صدای استودیویی هدفون اطمینان حاصل شود. بیگناردی که جایزه گرمی را با خود به خانه برده پیش از این هم سابقه همکاری با وان مور برای تنظیم صدای هدفون های این شرکت را داشته است. در تست هایی که انجام دادیم به نظر می رسد تلاش های بیگناردی بی تأثیر نبوده و استایلیش کیفیت صدای بسیار بالایی دارد؛ البته بی نقص هم نیست.

برای بررسی کیفیت صدای وان مور استایلیش به آهنگ های مختلف گوش دادیم، فیلم تماشا کردیم و کارایی هدفون در مکالمه را محک زدیم. ابتدا برایتان از کیفیت صدا در موسیقی می گویم. برخی از هدفون های وان مور که پیش از این صدایشان را شنیده ام صدای بیس را با اغراق شده پخش می کنند. به همین دلیل کنجکاو بودم که تست ها را با صداهای فرکانس های پایین شروع کنم.

Brass Monkey از Beastie Boys فقط برای بیس فوق العاده ای که لرزه بر اندامتان می اندازد یکی از بهترین آهنگ ها برای تنظیم ساب ووفرها به حساب می آید. وان مور استایلیش این قطعه را به خوبی اجرا می کند و به راحتی از پس بیس زیبای آن بر می آید و در عین حال خبری از بیس اغراق شده نیست.

وان مور
لوکا بیگناردی پیش از این هم در تنظیم صدای هدفون های وان مور دست داشته

Axel F از Harold Faltermeyer که همه آن را شنیده ایم در اصل آهنگ فیلم «پلیس بورلی هیلز» سال 1984 بود. این آهنگ بارها ریمیکس شده اما نسخه ای که مد نظر ما است، قطعه اصلی فیلم است. در این آهنگ صداهای با فرکانس های متنوع از جمله بیس قدرتمند را می شنوید و بخش هایی هم شامل سکوت کامل هستند. در بیشتر پس زمینه، صدای کلیک خاصی با فرکانس بالا شنیده می شود که ممکن است برخی هدفون ها یا اسپیکرها قادر به پخش آن نباشند. وان مور استایلیش این قطعه را به زیبایی پخش می کند و صدای کلیک ها هم تقریباً مناسب به گوش می رسد.

قطعه Bohemian Rhapsody از Queen یکی از پیچیده ترین آهنگ های راک تاریخ است. بسیاری از متخصصان حوزه صدا معتقدند اگر فقط می خواهید یک قطعه را روی اسپیکر یا هدفون تست کنید، بوهمین رپسودی همان است. در این قطعه، وان مور استایلیش عملکرد متوسط و گاه خوبی دارد. اما صداهای زیر معمولاً ضعیف تر و با دقت پایین تر پخش می شوند و به همین دلیل این آهنگ، با استایلیش آن تأثیری که باید را بر من نگذاشت.

نسخه اصلی سمفونی William Tell Overture از Gioachino Rossini در حدود 12 دقیقه است و بسیاری از ملودی های محبوب را شامل می شود. با گوش دادن این قطعه، صداهای با فرکانس های متنوع را می شنوید و صدای سکوت هدفون را هم تجربه می کنید. وان مور استایلیش این قطعه را به زیبایی اجرا می کند و در سکوت‌های قطعه هم صدای قابل تشخیص اضافه ای به گوش نمی رسد.

در قطعه Caribbean Blue از Enya چندین صدای ضبط شده خواننده به صورت لایه لایه روی هم قرار گرفته اند تا ترکیب رویایی و آرامش بخشی خلق شود. این قطعه روی وان مور استایلیش به آن زیبایی که انتظار داشتم شنیده نشد و یکی از دلایل این موضوع دقت به نسبت کم فرکانس های بالا و پخش ضعیف تر آنها بود.

Hotel California از The Eagles (نسخه لایو) آهنگی است که برای همه آشناست. بسیاری از مهندسان حوزه صدا برای آزمایش فرکانس های پایین و بالا در تجهیزات صوتی به این آهنگ تکیه می کنند. وان مور استایلیش این قطعه را هم به زیبایی پخش می کند اما باز هم در پخش فرکانس های بالا آن طور که باید عملکرد رضایت بخشی ندارد.

وان مور استایلیش

کیفیت صدا در ولوم های مختلف راضی کننده است و هیچ اعوجاجی شنیده نمی شود. حجم کلی صدا در حداکثر ولوم خوب است و بهترین تفکیک صدا را در ولوم های بالای 60 درصد تجربه می کنید.

کیفیت صدای وان مور استایلیش در کل بسیار خوب است؛ به ویژه اگر قیمت 100 دلاری برای یک هدفون کاملاً بیسیم را در نظر بگیریم. صدا تأخیر اندکی دارد که در گوش دادن به آهنگ مشکل ساز نمی شود اما در تماشای ویدیو تجربه چندان لذت بخشی را برایتان رقم نمی زند. صدای بیس، بسیار با کیفیت و لذت بخش است و خبری از بیس اغراق شده نیست. دیگر فرکانس ها هم صدای مناسبی دارند؛ به جز صداهای زیر که معمولاً چندان دقیق نیستند و ضعیف تر از فرکانس های دیگر به گوش می رسند. در کل باید گفت که وان مور استایلیش به خوبی از پس پخش تمامی سبک های موسیقی بر می آید و در رده قیمتی خود دقت عالی ارائه می دهد.

وان مور استایلیش در مکالمه عملکرد مناسبی دارد. صدا بدون قطع شدن، تکه تکه شدن یا تیک تیک به گوش می رسد. میکروفن هم صدا را بدون مشکل ارسال می کند اما صدای پخش شده از گوشی ها کمی خفه و آکواریومی شنیده می شود و کیفیت نسبتاً پایینی دارد. قابلیت حذف نویز هم بر خلاف گفته وان مور عملکرد چندان خوبی ندارد و از پس حذف نویز ها بر نمی آید. در کل می توان گفت عملکرد مکالمه وان مور استایلیش قابل قبول است و می توانید روی آن حساب کنید اما انتظار کیفیت بالا یا حذف نویز قوی را نداشته باشید.

شارژ و باتری

یکی از مشکلات بسیاری از هدفون های کاملاً بیسیم شارژدهی باتری گوشی ها است. برخی تولید کنندگان تلاش می کنند با بالابردن میزان شارژ کیس، کاربران را فریب دهند و میزان شارژدهی کلی را بالا ببرند. در مورد استایلیش اما چنین نیست و شاهد شارژدهی عالی گوشی ها هستیم. به گفته وان مور، با کیس و گوشی های کاملاً شارژ شده می توان تا 24 ساعت به پخش موسیقی ادامه داد. ما زمان شارژدهی کیس را محاسبه نکردیم اما دو گوشی هدفون با یک بار شارژ کامل و با ولوم بین 50 تا 65 درصد در حدود 5 ساعت دوام آوردند. وان مور اشاره کرده که با ولوم 50 درصد می توانید تا 6.5 ساعت روی پخش هدفون ها حساب کنید.

هر بار شارژ کامل کیس در حدود یک ساعت طول می کشد. شارژ کامل هر گوشی هم در همین حدود زمان می برد. اما یکی از امکانات ساده ای که جای خالی آن در وان مور استایلیش احساس می شود به باتری مرتبط است. روی کیس و هر یک از گوشی ها تنها یک LED کوچک تعبیه شده که در زمان شارژ شدن، به رنگ قرمز روشن می شود اما به هیچ وجه نمی توانید از میزان شارژ کیس مطلع شوید؛ مگر این که میزان شارژ آن قدر کم شود که چراغ شروع به چشمک زدن کند. شاید بهتر بود با یک LED سه رنگِ سبز، نارنجی و قرمز، میزان شارژدهی دقیق تر نشان داده می شد.

در مورد هدفون ها اما شرایط متفاوت است. در برخی از گوشی ها از جمله گلکسی نوت 10 سامسونگ، در تنظیمات بلوتوث، میزان شارژ هدفون ها بر حسب درصد (در بازه های 20 تایی) نشان داده می شود. علاوه بر این زمانی که هدفون را از کیس در آورده و داخل گوش می گذارید، میزان باتری به صورت Medium ،Low یا High اعلام می شود.

وان مور استایلیش

سخن پایانی

وان مور استایلیش همان طور که از اسمش بر می آید هدفون شیکی است، کیفیت صدای بالایی دارد و در عین حال با قیمت مناسبی به فروش می رسد. اما از سوی دیگر از مشکلات متعدد ارتباطی رنج می برد.

تفکیک صدای وان مور استایلیش بسیار خوب است، ولی برخی فرکانس های بالا ضعیف تر پخش می شوند. صدای بیس بسیار خوب و با کیفیت شنیده می شود و خبری از بیس اغراق شده نیست. بهترین تفکیک صدا در ولوم های بالای 60 درصد به گوش می رسد و در ولوم های بالا با وجود حجم صدای مناسب اعوجاجی شنیده نمی شود.

شارژدهی باتری گوشی ها عالی است و کیس هدفون هم در عین جمع و جور بودن شارژدهی اضافه قابل توجهی را فراهم می کند. علاوه بر این، وان مور استایلیش به خوبی در گوش می نشیند و حتی استفاده طولانی مدت آن هم راحت است. با این حال صدای محیط به خوبی ایزوله نمی شود و صدای هدفون هم به بیرون نشت می کند.

اگر یک هدفون با بیس مناسب، کیفیت صدای بالا و متعادل، طراحی زیبا و شارژدهی باتری عالی می خواهید و حاضرید با مشکلات ارتباطی هم کنار بیایید، وان مور استایلیش قطعاً انتخاب مناسبی است و ارزشش را دارد.

منبع : دیجیاتو

نظرات کاربران

  •  چنانچه دیدگاهی توهین آمیز باشد و متوجه نویسندگان و سایر کاربران باشد تایید نخواهد شد.
  •  چنانچه دیدگاه شما جنبه ی تبلیغاتی داشته باشد تایید نخواهد شد.
  •  چنانچه از لینک سایر وبسایت ها و یا وبسایت خود در دیدگاه استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد.
  •  چنانچه در دیدگاه خود از شماره تماس، ایمیل و آیدی تلگرام استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد.
  • چنانچه دیدگاهی بی ارتباط با موضوع آموزش مطرح شود تایید نخواهد شد.

دیدگاهتان را بنویسید